واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد

وال‌استریت‌ژورنال: نیمی از تولید نفت عربستان متوقف شده است+ فیلم

وال‌استریت‌ژورنال: نیمی از تولید نفت عربستان متوقف شده است+ فیلم یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت که حمله روز شنبه به پالایشگاه‌های نفتی سعودی‌ها سبب شده تا نیمی از تولید نفت عربستان سعودی متوقف شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 14
کد خبر: ۲۲۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر ، حمله پهپادی صبح روز شنبه ارتش یمن به دو پالایشگاه نفتی بزرگ عربستان سعودی تولید نفت این کشور را با چالش جدی مواجه کرده است.

 

روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال در گزارشی به نقل از منابع نزدیک نوشت که حمله روز شنبه باعث شده تا نیمی از تولید نفت عربستان متوقف شود.

 

توقف تولید شامل دست‌کم 5 میلیون بشکه در روز خواهد شد که 5 درصد از تولید جهانی روزانه نفت را شامل می‌شود. عربستان روزانه حدود 9.8 میلیون بشکه نفت تولید می‌کند.

 

این روزنامه آمریکایی در ادامه گزارش خود نوشت که به نظر می‌رسد حملات ارتش یمن تاثیر گذار بوده و آتش‌سوزی‌های گسترده‌ای در پالایشگاه خریص، که یکی از بزرگترین میدان‌های نفتی عربستان سعودی است ایجاد کرده است. در میدان نفتی بقیق که بزرگترین پالایشگاه نفتی جهان به شمار می‌آید نیز آتش‌سوزی گسترده‌ای بوجود آمده است. خریص روزنامه 1.5 میلیون بشکه نفت تولید می‌کند و بقیق نیز تا 7 میلیون بشکه نفت در روز تولید دارد.

 

وزارت کشور سعودی‌ها اعلام کرده که آتش سوزی در این دو پالایشگاه نفتی تحت کنترل بوده و شرکت نفتی آرامکو نیز نشست اضطراری هیئت مدیره را برای مدیریت این بحران برگزار کرده است.

 

دولت عربستان سعودی هنوز اعلام نکرده که چه کسی پشت این حمله بوده و گزارشی نیز درباره تلفات این حمله اعلام نکرده اگر چه خبرگزاری رویترز از اعزام دست کم 15 آمبولانس به سوی پالایشگاه نفتی بقیق خبر داده است. 

 

وال‌استریت ژورنال نوشت که اختلال در تولید نفت سعودی‌ها می‌تواند بر اقتصاد جهانی تاثیر بگذارد چون این کشور بزرگترین صادر کننده نفت در جهان به شمار می‌آید.

 

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده